top of page
Restaurant Resto Marina in Oostende

Ons verhaal

Domenico & Vida Acquaro

Ristorante Marina is het levenswerk van Domenico Acquaro, een Italiaanse Oostendenaar die in 1973 zijn restaurant opende. Sinds 2016 baat dochter Vida het restaurant uit.

Sinds februari 2020 zijn we de trotse eigenaar van twee koksmutsen in de Gault&Millau en kregen we een mooie score van 14/20.

Gault&Millau
resto marina oostende
Restaurant Resto Marina op Oosteroever in Oostende

Verhuis naar Oosteroever

In maart '19 verhuisden we naar de Oosteroever, een nieuw stadsdeel waarin we sterk geloven. Het nieuwe interieur ademt Italië: marmeren elementen en messing-accenten zetten de toon. De open keuken en de bereidingen in de zaal maken de beleving compleet.

Rest-Marina-Oostende-rivierkreeft

Italiaans kwaliteitslabel

In 2003 werden we bekroond met de titel 'ristorante Italiano', een gerenommeerd kwaliteitslabel dat rechtstreeks uitgereikt wordt door de Italiaanse overheid aan restaurants die de Italiaanse culinaire traditie in ere houden.

Denk aan een perfecte carpaccio, zeebrasem in zoutkorst en een tiramisu zoals het hoort. We hebben ook een indrukwekkende wijnkaart om van te genieten. 

Kreeft bij restaurant Resto Marina in Oostende

In Ristorante Marina ben je welkom voor formele zakenlunches, romantisch dineren of bijpraten en vieren met vrienden en familie.

bottom of page